Profitabilitatea, creștere, optimizare – cheile succesului

Află mai multe

Scopul organizației, Oameni, Învățare – drivere pentru performanță

Află mai multe

Partenerii LCL te ajută să reușești!

LCL este o firmă consultativă, cu experiență în adăugarea de valoare pentru clienți prin simplificarea, optimizarea costurilor și transformarea afacerilor, inclusiv M&A.

Partenerii LCL sunt experți cu experiență semnificativă în managementul general și financiar, guvernanță corporativă, implementarea programelor de transformare a afacerilor, fuziuni și achiziții și sprijin pentru oameni, inclusiv consiliere în carieră.

DESPRE NOI

Suntem parteneri cu echipele dvs. pentru a schimba modalitățile de lucru și a îndeplini obiectivele – fie că simplificăm procesele, creștem agilitatea, permitem transformarea afacerii sau pregătim pentru viitorul muncii.

Începând cu faza de diagnostic care include interviuri și analize cantitative și un program de schimbare, conceput pentru a contesta gândirea status quo și pentru a permite performanțe optime, lucrăm îndeaproape cu Consiliul de Administrație și Executivii de nivel C.

Tehnologia emergentă, creșterea așteptărilor clienților, schimbarea comportamentelor consumatorilor, schimbarea modelelor de afaceri și alte forțe creează oportunități și provocări remarcabile. Tot mai multe organizații caută agilitate. Pentru a deveni o organizație agilă, simplificarea complexității este primul pas necesar. Lucrăm cu lideri pentru a transforma organizațiile lor de la complexitate la simplitate, permițând eficiențe mai mari, costuri mai mici și mai multă inovație.

Misiune

Suntem profesioniști dedicați care fac echipă cu clienții noștri pentru a găsi soluții și a urmări oportunități de creștere a afacerii într-o manieră durabilă.

Viziune

Pentru a fi firma de consultanță la alegere, colaborarea strânsă cu acționarii și Consiliul de Administrație pentru a îmbunătăți valoarea fundamentală a companiei prin programe de optimizare, simplificare și transformare a afacerilor.

Valorile de bază

  • Integritate – Servirea clienților și a părților interesate etic și cu standarde ridicate.
  • Responsabilitate – Acceptarea proprietății și a responsabilității pentru finalizarea sarcinilor și depășirea obstacolelor.
  • Dedicare – Exprimarea entuziasmului și angajamentului de a îndeplini responsabilitățile față de clienții noștri.
  • Respect – Evaluarea diversității și incluziunii.

Avantaje competitive

  • Rețea de companii și lideri de top
  • Conducere eficientă
  • Mentalitate de simplificare
  • Conducând transformări complexe
  • Profit și cotă de piață creștere durabilă
  • Guvernanță corporativă și membri ai consiliului de administrație
CIPRIAN LĂDUNCĂ
CIPRIAN LĂDUNCĂManaging Partner
Ciprian Ladunca este fondator și Managing Partner al LCL, o firmă consultativă axată pe adăugarea de valoare pentru clienți prin intermediul programelor de revizuire strategie, simplificare și transformare a afacerilor, inclusiv fuziuni și achiziții.

Cu o carieră distinsă de +25 de ani în consultanță și servicii financiare, Ciprian a ocupat poziții de conducere în organizații mari cu +2 milioane de clienți, +2 miliarde USD de active aflate sub conducere sau +1000 de angajați. Și-a început cariera de consultant senior în KPMG, acționând în calitate de CFO interimar, externalizat și part-time pentru clienții KPMG. A fost numit CFO & DCEO pentru AIG și Metlife, fiind responsabil cu companiile românești de asigurări de viață și fondurile private de pensii. Mai mult, el a fost implicat în programe importante de transformare, cum ar fi spin-off-uri, fuziuni, achiziții și ramificări. Ciprian a ocupat funcția de director neexecutiv și președinte al Comitetului de audit pentru Tarom – compania aeriană națională.

Începând cu octombrie 2019, Ciprian este director general al Aspen Institute România, conducând echipa excelentă din România. Este ales Consilier și Trezorier al Amcham România, membru al Camerei de Comerț a SUA. În calitate de președinte al Comitetului pentru piețele de capital și al serviciilor financiare Amcham, Ciprian este direct conectat la sectorul serviciilor financiare. Este membru al consiliului de administrație al United Way România, cu obiective de angajare a mai multor companii și persoane fizice în activități de RSC, filantropice și de voluntariat. Ciprian a facilitat programe de incluziune socială și financiară semnificative cu alte organizații cu gânduri similare precum Junior Achievement, Save the Children și Habitat for Humanity.

Ciprian, Fellow al Life Management Institute US Atlanta, LOMA, a absolvit Academia de Studii Econmice din București, România. El a obținut Certificatul profesional în management de la Open University Business School UK. Este membru al Asociației Contabililor Chartered din România și al Asociației Administratorilor Independenți, EcoDa Network.

LOREDANA LĂDUNCĂ
LOREDANA LĂDUNCĂPartner
Loredana Ladunca este fondator și partener al LCL, fiind responsabilă cu zona de servicii pentru persoane. Ea ajută clienții să-și atingă potențialul maxim, identificându-și nevoile și obiectivele de carieră, dezvoltând o strategie de carieră, luând decizii în cunoștință de cauză. Construirea de relații și parteneriate eficiente, crearea de rețele, abilitarea oamenilor, realizarea lucrurilor.

Dezvoltarea puternică a afacerilor a dezvoltat lucrări pentru companii românești multinaționale și private. Abilități antreprenoriale dovedite prin începerea și dezvoltarea unui proiect de niște recrutări financiare ca o afacere independentă.

Universitatea de Studii Economice din București. Licență 1997. Finanțe și bănci.
Asociația Managementul Biroului Educație-Viață Servicii Financiare, Module HR 2009.
Programul de formare GCDF, certificarea consilierului în carieră. Facilitator global de dezvoltare a carierei 2013.
Instruire „Pe Meserie”, Interpretarea instrumentelor psihometrice: SDS (Căutare autodirecționată), BFQ (Big Five Questionnaire), IST (Intelligenz Struktur Test 2000R) 2016.

LCL & Parteneri

Rețeaua extinsă de parteneri LCL – experți legali, fiscali, GDPR – va sprijini creșterea profitabilă a companiei dvs.

SERVICII

Servicii Consiliere

Servicii Oameni

CONTACT

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați

LCL@ladunca.ro